10-10-09

Bot

Ik heb van mijn baasjes een groot wit bot gehad met 2 knokkels. Ze dachten dat ik daar wel een tijdje, zeker een paar dagen, mee vooruit kon. Maar na 2 dagen was het bot alweer op. Me baasjes kunnen maar niet begrijpen hoe ik dit voor elkaar krijg. Heeft iemand enig idee wat mijn baasjes aan mij kunnen geven waarmee ik wel een tijdje bezig ben om op te eten? Alvast bedankt!

19:53 Gepost door Poot van Izar in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Bot Nog even wachten, ik zal voor jou wel een bot meebrengen naar de kcm.Bestemd speciaal voor grote honden.Het is getest door je moeder en tantes.

Gepost door: LIESBETH | 10-10-09

Hoi broer, enkele bezigheidstips die mij best wel meevallen :
- al hetgeen eigenlijk niet dient om mee te spelen, maar dat je ergens kan stelen;
- voor mijn dagelijks moeilijkste uur (of uurtjes...) een gewoon speelbot van zo'n 12-tal cm. Kan ik me een uurtje mee zoet houden en mag ik in de eindfaze absoluut niet uit het oog verliezen of onze Boris-de-Berner gaat er mee lopen en doet binnen de kortste keren de verdwijntruc.
- leuk ideetje : platgeduwde, lege plastieken water-
of Colafles (met afsluitdop erop) : leuk hoe je daar met enig lawaai kan achteraan zitten, in bijten, omhoog werpen, enz.
- Of tenslotte, maar dat is al vrij radikaal : aan je
baasjes een speelkameraad vragen ! Uit eigen ervaring kan ik je een Berner Sennen aanbevelen.
Ze zijn lekker lomp, willen je niet per sé domineren en anderzijds kan je er soms nog iets van leren, want ze zijn erg verstandig... Je weet nooit waar het goed kan voor zijn.
Doe-oeg, van ikke-ikke-ikke, je broer Igor

Gepost door: Broer Igor | 12-10-09

he broertje Ja das een goed idee een berner senner alleen mijn baasjes vinden die nog dommer dan ik(mij) Ik heb wel 3 speelkameraadjes 3 katten en soms kan ik die heel even plagen maar dan moet ik wel oppassen dat ik geen lel krijg van die katten. Die plastic flessen moet je hier betalen maar gelukkig heb ik een vast leveradres in Belgie die ze voor mij meeneemt. Dingen stelen lukt hier niet zijn echte politie hier. groetjes terug.

Gepost door: Izar | 12-10-09

De commentaren zijn gesloten.