13-12-09

Rare boom

Wat ik nu beleef. De bazen hebben een boom in de kamer gezet vol met lichtjes en glanzende dingen. En het rare is hij ruikt niet!! ik kan ruiken wat ik wil maar er komt geen geur af. Ik vond het al vreemd eerst was er een doos in de kamer en toen langzaam aan was de baas bezig om een paal neer te zetten met takken eraan.De bazin heeft de glanzende dingen er in gehangen ballen noemt ze die. nou ik snap er niks van ik mag niet in de buurt komen van die boom terwijl ik toch gek op bomen ben. Ze zijn bang dat hij omvalt namelijk, terwijl ik nog nooit een boom om gepiest heb.

19:03 Gepost door Poot van Izar in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Maar Izarretje toch, weet je dan niet dat bomen op zichzelf helemaal reukloos zijn en dat ze pas een door ons zeer gewaardeerde geur krijgen als wij er voldoende tegen plassen ??? Je weet dus wat er je te doen staat tegen je binnen-boom !
Met mij gaat alles hier verder heel goed. Ik word zelfs stilaan wat eerlijker : ik steel minder maar soms leen ik nog iets. Zo leende ik onlangs de tandenborstel van baasje Lieve en de volgende dag al kreeg ze het bovendeel (borsteltje) al terug toen ze het in mijn kakje vond. Nu kan ze dus weer mooi haar tandjes poetsen !
Een dikke knuffel van ikke-ikke-ikke broer Igor !

Gepost door: Broer Igor | 14-12-09

De commentaren zijn gesloten.