17-01-10

Ivy

Gisteren zijn mijn baasjes bij ivy op bezoek gegaan om haar mijn groeten over te brengen. ze vonden dat Ivy er al beter uitzag nu ze bij Joke is. wel is ze erg voorzichtig naar vreemden en weet ze niet hoe ze daar mee moet omgaan waardoor ze grommend bang is eigenlijk. als je eenmaal binnen bent en  je zit gaat het al gelijk beter ,langzaam aan komt ze naar je toe en als je dan nog iets lekkers in je zak heb zitten dan komt ze makkelijker en lijkt het alsof ze je vertrouwd. totdat je haar roept dan gaat ze liever weg alsof ze weet nu komt er is dat niet leuk is. De baasjes van Ivy hebben er wel vertrouwen in dat het straks een flink stuk beter zal gaan met haar reactie's, mijn baasjes denken dat zeker ook. Ze moet alleen veel meer vertrouwen krijgen in mensen en dat krijg je als je met lieve mensen omgaat zoals Joke en haar man en kinderen. De baasjes gaan nog een keer afspreken om naar hier te komen met Ivy zodat ik haar de omgeving kan laten zien. Ook heeft de baas wat foto's gemaakt van Ivy zodat jullie haar ook kunnen zien.

img 6157.1IMG_6158.1

 

 

20:05 Gepost door Poot van Izar in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Hopelijk past ze zich snel aan, een beetje warmte en liefde kan wonderen doen bij zo een hond.

Gepost door: Vicky en Sammy | 18-01-10

Heel lief van je baasjes dat ze ons Ivy eens gingen bezoeken ! En hopelijk zal ze in haar nieuwe omgeving met een stevige portie warmte en liefde al gauw een lieve, zelfverzekerde Pyr worden.
Doe haar maar een dikke knuffel van mij en ook héél veel groetjes van mijn baasjes !

Gepost door: Broer Igor | 18-01-10

Het zal zijn tijd vergen. Maar beetje bij beetje en met veel geduld komt dat wel goed. Super dat hij een nieuwe thuis heeft gevonden.
Groetjes,
Leen en een dikke poot van Sloeberken

Gepost door: Leen | 18-01-10

De commentaren zijn gesloten.