08-02-10

Show Eindhoven

Moest ik gisteren weer vroeg mijn bedje uit voor een hondenshow in eindhoven. 5over half 7 vertrokken en kwart voor 9 eindenlijk daar, waar ik gelijk mijn moeder,zusjes en broer weer zag. We moesten wel heeel lang wachten voor dat wij 23 pyreneeers de ring in mochten. IK mocht eindelijk de ring in, duurde het nog zolang omdat de keurmeester nog wat moest bespreken, uiteindelijk werd ik 4e ik was heel trots op mij zelf want ik had mij wel van mijn pyreneese zijde laten zien. Ik blij .... nou de baas niet die zei nee Izar je bent niet 4e van 23 pyrs maar 4e uit jouw jeugdklasse reuen waar er maar 4 meedoen, dus bleek ik de laatste te zijn. mijn broer 3e en othello 2 en Iberique was 1e proficiat daarmee. Nou voor de rest ik heb een leuke dag gehad we zijn stiekum eerder weg gegaan door de zijdeur en nog even de stad van eindhoven onveilig gemaakt waar heel veel mensen vroegen wat is dat voor ras, dus ik kreeg weer lekker aandacht..fotootje volgt nog wel hoor ook dank aan Liesbeth die mij weer voorzien heeft van lekker veel lege flessen.

show eindhoven.1

09:57 Gepost door Poot van Izar in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Fijn dat het een leuke (en lange !) dag werd in Eindhoven ! En ja, je zal maar keurmeester zijn als daar 4 jonge én knappe Pyr-kereltjes moeten gejureerd worden... Of heb je je toch wat té uitbundig-Pyrs gedragen ???
En wat gezegd van ons mama Fjerla, die daar zo maar met de bloemen gaat lopen... daar mogen we toch echt fier op zijn, vind je niet ?
Ik lees ook dat men zich in Eindhoven-city afvroeg van welk ras je was ... Dat verwondert me niks als ik je foto bekijk van een paar dagen eerder, want eigenlijk zie je er wat beduusd uit...
Een dikke knuffel van je broer Igor

Gepost door: Broer Igor | 08-02-10

Ik vind toch dat je een dikke proficiat verdient hoor!!!

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 09-02-10

De commentaren zijn gesloten.