11-04-10

Reunië update

Ik heb gehoord dat mijn vader Chistou ook komt opde reunië, nou dan is de hele familie kompleet.

18:36 Gepost door Poot van Izar in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

HOI JOCHIE ! Nou seg, ech leuk nieuws dat paps zondag ook kom !!! Was ik net beizig met mijn lessen noord-nederlands en zag ik je update, man-man-man ech aardig van em en sijn baasjes !
En wa fin je fan mijn tongfal ???
Je most eens weiten hoe ik hier al luisterde naar Boudewijn de Groot (jeugdsentiment van het baasje...), Marco Borsato, Frans Bauer (HEB JIJ EEFFEN FOOR MIJ, MAAK WAT TIJD FOOR ME FRIJ, IEDER UUR VAN DE DAG, DENK IK STEEDS AAN JE LACH ,...)
En nu, als ultieme foorbereiding, luister ik naar die andere André : André Fan Duin, "K'HEB HELE GROTE BLOEMKOOLLE" en "DAAR STAAT EEN PAARD IN DE GANG, JA, JA, PAARD ...)
Doei broertje, nog 7 keer slapen.
En nog iets : mij sal je kunne herkennen aan mijn rooie lintje aan mijn halsband... want mijn baasjes sijn bang dat je baasjes, als die eerder naar huis souden gaan als mijn baasjes, dat die souden missen en mij souden meinemen naar Assen... en dat souden se ech nie willen!!!!!!!

Gepost door: Igor | 11-04-10

Beste Broer Mien boas zegt dat je tongval verkeerd is. Hier in het noord'n kort'n ze namelijk af en dan proat'n ze met d'n tand'n en kiez'n op elkoar. Nu is mien drenties geproat ook nie so gaud moar ik leer ut wel un beitje. Ik ben blij dat jij te herkennen bent aan het rode lintje dan weten mijn baasjes tenminste welke ze OOK mee naar huis moeten nemen. :) zodat wij als 2ling kunnen spelen en de buurt onveilig maken op de avonden zonder de maan. Inmiddels nog maar 6 nachtjes

Gepost door: izar | 12-04-10

De commentaren zijn gesloten.