26-04-10

Leuke dag

Ik heb gisteren een leuke dag gehad. Eerst zijn we naar duitsland gereden om daar weer aan een show mee te doen. In Duitsland mag je nadat je je gemeld heb weer naar buiten tot je aan de beurt bent. dus wij zijn heerlijk gaan wandelen langs het water. Waar het vrouwtje ook nog een paar foto's heeft gemaakt. Ik heb daar iets gezien wat ik nog niet gezien had dus ben ik er maar even voor gaan zitten. Toen we aan de beurt waren werd ik weer tweede zoals altijd. En dat terwijl ik zo lief ben, ik hap tenminste niet naar de keurmeester. De keurmeester vond ook dat ik er erg mooi uit zag met mijn vacht en goede bouw(zijn zijn woorden hoor) maar toch mocht ik weer geen eerste worden maar wel weer een uitmuntend en dat is ook goed hoor, beter als zeer goed.Daarna zijn we nog even gaan zwemmen in Assen aan de Baggelhuizenplas. Kijk en dat is pas echt leuk hoor lekker rennen en springen in het water, en met andere honden spelen want dat doe ik het liefst.

IMG_6470.1IMG_6474.1IMG_6503.1

19:39 Gepost door Poot van Izar in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Look-a-like Hai Izar op de eerste foto ben je als twee druppels water je moeder.Voor mij ben je de beste en de liefste, jij krijgt toch maar mooi weer een Uitmuntend.

Gepost door: liesbeth en Fjerla | 26-04-10

Herzlichen Glückwunsch !!!! Hoi Lieblings-Bruder,
Proficiat met je mooie uitslag in Duitsland !!
Natuurlijk heb je een prachtige bouw, kan moeilijk anders met zo'n mooie mama en papa ! En ook je pels is nu echt op zijn best. Trouwens, hier vinden we allemaal die eerste foto je aller-aller-beste foto ooit. Mijn baasje vindt dat je hem moet opsturen naar de lente-fotowedstrijd van "De Vrienden" (er staan toch ook wat bloemetjes op...)
Hier vonden we nog geen inspiratie voor zo'n foto...
Umarmung von Igor !
Gepost door: Igor | 27-04-10

De commentaren zijn gesloten.