10-05-10

geweldig

Gisteren was het weer zo'n dag. Ik lag een beetje verveeld voor mij uit te kijken, en de baas zei tegen het vrouwtje zullen we de grote ronde lopen met Izar? Nou zei het vrouwtje we kunnen ook het land in want dan kan hij los. LOS weet je wel? hahaha dat word leuk dacht ik al. Dus baas zijn laarzen en het vrouwtje de stevige schoenen aan en wij richting land(stom eigenlijk je loopt altijd op land maarja mensen), daar aangekomen ging de riem van de haak en ik ging los, lekker rennen en springen tussen de pollen door, en dan.............. lekker de sloot in de kroost sloot want die is zo mooi groen. de baasjes lopen verder en ik dus ook,als we later terug lopen zie ik in de verte en jack russel aan komen die ik wel ken uit de buurt dus stuif ik er met mijn poezelige pootjes op af en probeer bij de jack te komen. tjeee die is snel zeg ik zie hem alleen maar op afstand zo snel. later als ik wat rustiger ben komt zij wat dichterbij en kunnen we ff ruiken aan elkaar. oeps het is een teefje en die houden niet ruiken daar waar je weet wel, dus bijna mijn neus naar de .... om het maar grof te zeggen. maar gelukkig gaat alles goed. wij weer verder daar kwamen wij Coby tegen een hond van laagstaand IQ zo niet het laagste zeggen de mensen een Beagle de domste onder de honden zeggen ze nu ik vond het wel mee vallen want hij luisterde wel naar zijn baas en ik niet. Toen de baasjes verder liepenliep ik  mee naar de jack russel totdat die weer in de richting van de baas liep, nou daar vlakbij aan gekomen stoof ik hun voorbij en plons weer een sloot ja lekkker. nu ik goed nat was kon ik eindelijk door het aardappelveld gaan rennen wat net klaar was. ik kwam er met mooie voetjes uit hoor precies 4 laarzen had ik aan. toen moest ik van de baas de sloot in en was ik weer schoon. al met al toch een leuke dag zo he en de verveling was weg.

09052010340.109052010341.1

21:30 Gepost door Poot van Izar in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

PRAIRIEHOND Maar broer toch, hoe zie je er weer uit, net een prairiehond die uit een moeras gesukkeld komt...
Het is wél duidelijk dat je je weer goed amuseerde, maar ik denk toch dat André veel werk zal hebben om je écht schoon te krijgen voor een volgende show !
En ik vind dat je niet teveel mag lachen met honden met een laag IQ, want ALLE honden die géén Pyr zijn hebben weinig of geen verstand, maar die kunnen daar niets aan doen, dus mag je niet met hen spotten.
Dikke knuffel van je net netjes geborstelde broer !

Gepost door: Igor | 12-05-10

De commentaren zijn gesloten.