29-08-10

Dogshow Rotterdam

Gisteren op zaterdag ben ik op de show in Rotterdam geweest. Na eerst lekker in de caravan op de camping in Bodegraven te hebben overnacht. Redelijk uitgerust kwamen wij aan in rotterdam waar het ook spetterde van de regen. Nadat de baas het nummer had op gehaald en wij  een plek gezocht hadden (het was erg smal daar vonden wij) ben ik met de baas nog even wezen plassen, toen ik mijn behoefte had gedaan en we nog verder liepen ben ik tegen een wesp op gelopen die op mijn lip ging zitten. Ik gelijk slaan met mijn poot en de baas ook kijken wat ik aan het doen was kreeg ik hem er toch af. Maar het leed was geleden hij heeft mij geprikt, man wat doet dat zeer en ik kreeg ook nog een dikke lip ervan. Later werd ik er wel sacherijnig van hoor, als iemand blafte dan blafte ik er overheen zozeer deed het. De keurmeester was de Hr Jensen uit Noorwegen een Verschrikkelijke man volgens voorgangers van andere rassen die met goed en zeer goed naar huis gingen. Een ras specialist zei een pyreneese berghonden fokker  is het. Nou we zullen wel zien is ons moto. Toen wij de ring in mochten moest ik eerst weer een rondje lopen en dan recht op en neer en daarna kwam hij mij betasten en kijken hoe ik gebouwd was, nou dat beviel hem schijnbaar goed want ik heb een 1u gekregen en daarna ook nog de CAC/CACIB en toen ik tegen Belamy moest voor de beste werd Belamy de BOB en ik de BOS waar ik best mee kan leven hoor.

IMG_7288.JPG

17:22 Gepost door Poot van Izar | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

HOI BROER !
We moeten hier weeral in herhaling vallen : een dikke proficiat met je zoveelste prachtige prestatie in de show-business !! Je palmares rechts-boven op je blog wordt alsmaar indrukwekkender, de laatste tijd zelfs internationaal ! Wij kunnen ons best voorstellen dat je baasje erg fier is met zijn (bijna) Nederlands kampioen !!!
Wat de wespen betreft : ook mijn baasjes waarschuwen me voor die krengen.
Moet je weten, ik werd ondertusen een verwoed vliegenjager. Het schijnt dat mijn tante Lady (zaliger gedachtenis, trouwens, dat was ook een du Mas de Beauvoisin) een echte specialiste was... en dat ik toch nog veel moet leren voor ik net zo goed als tante word... Maar ja we zijn nog jong, ik leer het wel.
En dan is het inderdaad van belang om het verschil te leren tussen vliegen en
wespen : wees voorzichtig, broertje !
Een dikke knuffel van Igor en de groeten aan jullie van de baasjes !

Gepost door: Broer Igor | 01-09-10

De commentaren zijn gesloten.