02-11-10

de grote dag deel 2

Nu ik weer een beetje over de schrik heen ben kan ik eindelijk aan iedereen vertellen en laten zien hoe ik eruit zie na een beoordeling door de keurmeester.Het ziet er in ieder geval zo uit: Ik ben te lang mijn nek is te kort mijn snuit te lang (dat komt omdat ik heb overal insteek denk ik) ik loop achter gammel en voor kritiek(wat dat betekend weet ik niet maar mijn poten vallen eraf denk ik).

Izar als teckel.jpg

Maar volgens anderen zie ik er zo uit

 

izar zwolle.jpg

 

Ivy heeft een leuke dag gehad en heeft zich zeker niet verveeld ze heeft netjes mee gelopen en geen kwaad woord gezegd tegen andere honden. Dit tot tegenstelling van andere honden die wel uitvielen naar andere honden.

15:54 Gepost door Poot van Izar | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

ARME BROER, WAT ZIE JE ER (NIET) UIT !!!

Sjonge, sjonge, ook hier kregen ze een koude douche toen ze vernamen dat jij zo vernederd werd, want wat voor jou geldt zal ook wel voor mij van toepassing zijn, nietwaar tweelingbroer ?
Baasje overweegt om voor mij een invaliditeitsuitkering aan te vragen en hij
begint ook al uit te kijken naar een rolstoel, tegen de tijd dat ik één of meerdere poten verlies... Baasje vraagt mij ook om wat minder rond te crossen omwille van het risico dat ik met mijn ongelukkige poten zou struikelen over mijn te lange snuit en ik daarbij mijn te korte nek zou breken...
Oh ja, verder zijn we heel blij met het goede nieuws over zus Ivy !
Hier stop ik maar en ik probeer nu op mijn krukken heelhuids op mijn rustplaats te geraken.
Een dikke knuffel voor Ivy en een hééél voorzichtige knuffel op je te lange neus.
Igor

Gepost door: Broer Igor | 02-11-10

Nou, lieve broers van ons, mischien kunnen jullie je hiermee troosten.Wij de meide dus werden door DE keurmeester wel goed bevonden.Ikke Iska werd met uitmuntend beoordeeld en kreeg een derde plaats en ikke Belle werd ook met een uitmuntend beoordeeld en kreeg een vijfde plaats.Dus vrees niet we vallen niet zomaar uit elkaar.Op ons zusje Ivy zijn we heel trots de schat, en lieve broer Izar je weet toch wat je waard bent.

Iska en Belle.

Gepost door: liesbeth | 02-11-10

Volgens mij hadden jullie ook een lang lichaam, maarja, zit blijkbaar in de familie, maar sommige uitzonderingen zijn er dat ze een té lang lichaam hebben.

Gepost door: Izar | 02-11-10

Ons vrouwtje ziet hier toch ook wel een voordeel in, er kunnen meer pups in een lang lichaam.

Gepost door: liesbeth | 04-11-10

De commentaren zijn gesloten.