13-12-10

de laatste show van het jaar

Zo het zit er op, we zijn terug van de laatste show van het jaar. Na ruim 2.5u in de auto gezeten te hebben (normaal 1.5u) kwamen we mooi op tijd aan in Wijchen waar de show gehouden werd. Er waren 22 honden voor ons zodat we nog mooi even tijd hadden om te wandelen en bekenden uit Rotterdam goedendag te zeggen die daar een stand hadden. In de ring stonden vandaag ook Whisper en Ian mijn broer uit belgie die vandaag speciaal voor deze keurmeester(Dhr P.Roosenboom) was afgereist om te horen wat die van hem vond.Ian mocht starten en liep als een volleerd showmannetje door de ring met Liesbeth onze fokker, die hem had mee genomen. Na dat Whisper was geweest was het mijn beurt, toen ik voor de Dhr Roosenboom stond ging hij mij beoordelen en vroeg ook of hij de tanden mocht zien, nou dat mocht en de baas heeft ze laten zien.  Nadat we nog met zijn 3en door de ring moesten lopen werd ik als derde geplaatst en Ian als 2e en Wisper op de eerste plaats, die kreeg uiteindelijk het cac/cacib en werd BOB en Ian kreeg het reserve cac/cacib. Ik werd  3e uitmuntend. Nu hoop ik dat Ian zijn carriere als showhond verder gaat uitbreiden.  Rest mij wel te zeggen : Whisper Ian van harte gefeliciteerd.

 

Izar Wijchen.JPGIzar

 

                  Ian en Whisper in Wijchen.JPG   Ian en Whisper

 

 

 

19:26 Gepost door Poot van Izar | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Broer Izar jij ook nog Gefeliciteerd, heb het gisteren erg naar mijn zin gehad.Jammer dat we na de show niet even met elkaar hebben kunnen spelen, heb een heel leuk vriendinnetje ontmoet daar in Wijchen.Liesbeth onze fokker had in opdracht van mijn vrouwtje een hele grote zak met lekkers voor mij gekocht.Het is wel erg vermoeiend zo'n show was helemaal bekaf gisteren avond.

Dikke Poot voor jou en zusje Ivy.

Gepost door: Ian | 14-12-10

Beste Ian,
Dank je voor de felicitatie ik ben dan ook heel blij dat ik de Meilleur montagnes trophee 2010 heb gewonnen. En jammer dat je niet meer kon spelen maar ik begrijp dat een vriendinnetje heel belangrijk kan zijn. Ik ben blij dat Sonja en Philip jouw zo goed verwennen, je zit er op een heerlijke plek.
Groeten van Ivory en Izar

Gepost door: Izar | 14-12-10

Hoi broertjes en zusje !
Proficiat met jullie show-resultaten !
Wat en prachtig debuut van Ian en wat een prachtige bekroning voor Izar !
Maar Ian, loop jij niet wat te hard van stapel met zo'n show-vriendinnetje, merk ik daar al playboy-allures ? Maar goed, we zijn nu tenslotte volwassen...
Een dikke knuffel voor allebei, een nog dikkere knuffel voor zusje Ivory en de groeten van mijn baasjes aan jullie baasjes !
Igorrrrrr

Gepost door: Broer Igor | 15-12-10

De commentaren zijn gesloten.