14-02-11

Weer op show geweest. 1e CAC/CACIB "Rheinlandsieger".Beste Reu

Zaterdag ben ik met mijn baasjes naar Duitsland geweest. Rheinberg om precies te zijn. We moesten vroeg binnen zijn dus de baas is over duitsland gereden want dat rijd stukken beter dan al de wegopbrekingen in Nederland. We hadden al een keurmeester wijziging gehad, we zouden eerst meneer millivoe Urosevic krijgen maar die werd vervangen door mevrouw R.Reyniers uit Belgie. Die werd ziek dus zaten wij te wachten tot de keuringen gingen beginnen. Uiteindelijk hoorden wij dat we in een andere ring moesten en daar de heer Boris Spoljarec kregen uit Oostenrijk. Toen wij om 1u eindelijk mochten was ik er natuurlijk nog niet maar na een luid André kwam ik aan rennen met de baas. Ik stond samen met Isodorus DES Sentiers Du Roi in de ring een knappe Kerel uit Belgie. Spannend was het wel weer want het was even geleden dat ik het gedaan had maar gelukkig ging alles goed en kon ik na het verplichte rondje lopen en kijken op de 1e plaats plaats nemen. waar de baas heel blij van werd. Bij deze show krijg je een hele grote beker mee en wat belangrijker is je krijgt ook hondenvoer mee zomaar gratis omdat je mee doet. Nou daar wil ik elke week wel voor lopen. Samen met de beker heb ik ook een mooie oorkonde gehad die zal de baas wel inlijsten denk ik zo. Ik mag mij nu Rheinlandsieger noemen wat het is weet ik niet maar het voelt wel lekker. Ook heb ik weer oude kennissen gezien de dames Zalika waren er en ook Jenna die in Duitsland woont. We hebben een hele fijne dag gehad en ik heb mijn drinkbak en water gedeeld met de dames Zalika die daar ook wel blij mee waren scheelt toch weer een bak en het is gezellig samenLachen.

Rheinlandsieger.JPGde dames zalika.JPGIMG.jpg

12:35 Gepost door Poot van Izar | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Geachte reu RHEINLANDSIEGER... of mag ik nog altijd "liefste broer" zeggen ?
Het doet ons hier allemaal een groot genoegen nog eens enig nieuws van je op je blog te vinden. En wat een nieuws ! Proficiat met je prachtige uitslag en bijhorende beker, oorkonde en eten-eten-eten ! Ik kan me best voorstellen dat je nu al uitkijkt naar de volgende show, en wie weet kan je er weer wat flirten met Zalika en Jenna !!!
En over teefjes gesproken, wil jij vandaag nog, op deze Valentijnsdag, een dikke knuffel van mij geven aan zusje Ivy ???
Alvast bedankt
Je broer super-fan,
Igor

Gepost door: Broer Izar | 14-02-11

Hallo Igor,
Grote broer van mij natuurlijk krijgt Ivy een knuffel van jouw door mij :)
De dames Zalika zijn die 2 meisjes opde foto van jenna heb ik geen foto staan, maar deze das mag er ook zijn hoor

Gepost door: izar | 14-02-11

De commentaren zijn gesloten.