27-02-11

Wintersport

IMG_7687.JPGIk ben gisteren terug gekomen van een weekje wintersporten. Samen met zus ivy en de baasjes natuurlijk. Zoveel sneeuw had ik nog niet gezien hele bergen hebben ze daar. zoveel en zo hoog dat ze er van af skieën, dat  doen ze door met 2 planken onder hun voeten van de berg af te glijden. Mijn jongste baasjes doet aan snowboarden, dan hebben ze 1 grote plank onder hun voeten en gaan ze alle kanten op naar beneden. Sommige gaan goed verkeerd naar beneden die worden dan met de ambulance opgehaald. Gelukkig is het bij ons allemaal goed gegaan en hebben we of de bazen niks gebroken, ja toch baas had een kippepoot op zijn bord die hij brak haha. We vertrokken vrij vroeg om 3.30u want dan kun je nog lekker dorrijden en is het rustig als je bij de skieverhuur aankomen, baas weet goed de weg want we rijden al zo'n 7 jaar daar naar toe. Dit jaar hebben we voor het eerst in een pension gezeten. Met een kamer gelijk vloers voor ons dan hoefden wij geen trappen te lopen. In onze kamer stond een soort van bed waar de baas een paar kleden over had gelegd zodat we erop konden slapen. Want na het spelen waren we zo moe dat we moesten slapen. De baas van het pension was helemaal gek van ons en we kregen dan ook koekjes aan een stuk door, zoveel dat de baas moest zeggen ho maar. ook de serveerster was gek van ons en heeft van ons dan ook onze high five gekregen. Ook het reisje ernaar toe is helemaal goed gegaan, we wisten niet hoe ivy erop zou reageren want die was nog niet zever geweest met de auto. De paar keer dat ze wel ver moest reizen had ze elke keer nieuwe bazen gekregen dus was het wel spannend met haar. Maar toen ze doorhad dat de bazen bij ons bleven was het goed. De baasjes hebben foto's en filmpjes gemaakt die je kunt bekijken. filmpje kun je bekijken op youtubeIMG_7688.JPGIMG_7735.JPG.IMG_7733.JPG

17:30 Gepost door Poot van Izar | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Zo te zien hebben jullie een prima vakantie gehad.Heerlijk zoals die twee op één bedje liggen te slapen.Ivy is definitief THUIS.

Gepost door: liesbeth | 28-02-11

Hoi broer, hoi zusje
Het doet mij (en de baasjes !) weeral veel genoegen nog eens te kunnen lezen dat jullie het (ook) heel goed stellen en dat jullie een plezante sneeuwvakantie hadden.
Maar goed dat baasje André jullie koekjes-verbruik wat afgeremd heeft, misschien hadden jullie anders niet meer in de auto gekund voor de terugreis...
Fantastisch ook om te zien hoe jullie daar verwend werden met een lekker bedje op het gelijkvloers en om te zien hoe zalig-gezellig-lui-knusjes jullie daar liggen te pitten !!!
Een dikke knuffel voor jullie beiden !
Igor

Gepost door: Broer Igor | 03-03-11

Hallo broer Igor,
wij hebben nog geprobeerd om de baas over te halen om dit( nog veel beter dan een biabed) bed mee te nemen naar ons huisje maar de baas was bang dat wij dan de volgende keer niet meer terug mochten komen, en dat zou wel erg spijtig zijn.

Vergeet vooral niet om je baasjes de groeten van mijn baasjes te doen, want het is al lang geleden dat we elkaar ontmoet hebben.

dikke poot. Izar

Gepost door: Izar | 03-03-11

De commentaren zijn gesloten.