19-04-11

Hele bijzondere dag vandaag.

Het heeft even geduurt voor ik weer wat van mij heb laten horen. Dat komt omdat ik het niet druk had maar mijn baasje wel, die moest zonodig het huis restylen zodatik niet opde pc kon om het allemaal te vertellen. Inmiddels ben ik weer opshow geweest en heb daar de tijd van mijn leven gehad want naast het lopen in de ring(heel saai) mag ik daarna altijd wel spelen met iemand  en krijg ik veel lekkers, en daar doe ik het voor.

Maar nu vandaag. Vandaag zijn wij het "I-nest" van mij en mijn broers en zusjes precies 2 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. we hadden van de bazin van onze mama een doos gehad met daarin allemaal lekkers en een hele speciale naamplaat om aan mijn halsband te hangen. Onze baasjes hadden een ketting gemaakt voor ons, en muffins voor hun zelf. Mijn zusjes Ivory die nu al een tijd bij ons woont kreeg wel een heel bijzonder geschenk: ze heeft nu officieel weer een baasje. Vanaf vandaag maakt ze definitief deel uit van ons gezin. Met dank aan onze lieve Liesbeth en Ad. Hier onder zijn wat foto's van de moooie dag.

IMG_7818.JPGIMG_7819.JPG

IMG_7821.JPG

IMG_7813.JPGIMG_7816.JPG

21:22 Gepost door Poot van Izar | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Een super knuffel en heel veel liefs voor jullie verjaardag !!!

Gepost door: Anne | 20-04-11

"IZAR IVY 2 JAAR"
Prachtige (en lekkere !) foto, die met die koekjes. En dan die foto met jullie allerbei : S-C-H-I-T-T-E-R-E-N-D !
Ook hier in België waren de baasjes héél aangenaam verrast met de doos-met-inhoud van mama Liesbeth ! Dus hangt er nu bij mij ook een hartvormig medaillon met mijn naam aan mijn halsband ! Zelfs voor Boris was er een héél leuke attentie, echt aangepast aan zijn levensdoel : eten-eten-eten !!!
En dan jou super-cadeau : ons Ivy, van wie het iedere keer nog meer opvalt dat ze zo'n prachtige teef geworden is !!!
Geef haar van mij en van de baasjes dus maar een dubbeldikke knuffel en natuurlijk krijg jij er ook één !!!
Broer Igor

Gepost door: Broer Igor | 20-04-11

@Anne Bedankt voor de knuffel en de felicitatie.
@broer Jij ook nogmaals gefelicistaart met je verjaardag hoor En die dubbeldikke knuffels krijg je van ons allebei terug. Groetjes aan je baasjes

Gepost door: Izar | 20-04-11

De commentaren zijn gesloten.