22-05-11

Show Wieze belgie

Vandaag ben ik op de show in wieze geweest. Helaas geen hopkoning geworden maar wel 1 uitmuntend geworden in de open klasse. Wat eigeniljk nog mooier is, dat de baasjes van broer Igor er waren. Piet en Lieve die altijd van die lekkere dingen mee nemen ergens naar toe. Vandaag dus ook heel veel lekkers gehad waar ik dus namens Ivy hun nogmaals voor bedank. Ik heb maar geen foto laten maken want als broer Igor die ziet dan word hij mischien wel een beetje jaloers en dat is niet goed voor de familieband. De show zelf was tja hoe breng ik dat netjes??? Nou heeeeeeeeeeeeeeeeeeel snel, 5 pyren in nog geen 7 minuten tijd. Terwijl  13 bullmastiff er  1 uur over mochten doen. Nou speciaal voor broer Igor en Boris knuffels van Ivy en mij zelf..Zoenen

20:21 Gepost door Poot van Izar | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Dat heb je weer heel goed gedaan Izar. Maak er vandaag ook maar een fijne dag van. Groetjes.

Gepost door: Anne | 24-05-11

Hoi Ivy en Izar,
Wat hebben Boris en ikke-ikke-ikke aan de baasjes gesnuffeld toen ze zondagnamiddag terug waren van Wieze : zoveel hondengeuren ! Maar jou geur stak er toch ver bovenuit : ik denk dat mijn baasjes je echt grondig over-knuffeld hebben !!! En hoe enthousiast waren ze niet over jou en hun gezeliige babbel met Rita en André !!! En natuurlijk vind ik het tof (en ben ik niet jaloers) omdat mijn baasjes iets lekkers voor jullie meenamen, tenminste zolang ik maar iedere dag mijn bot krijg, 's avonds als toetje !!!
Tenslotte wens ik je (weeral eens) proficiat met je mooie show-prestatie en natuurlijk eindig ik dan met een super-knuffel voor jullie allebei !
Igor

Gepost door: Broer Igor | 24-05-11

De commentaren zijn gesloten.