23-06-11

Vakantie Spanje

Ja het heeft even geduurt maar de baas heeft eindelijk tijd gevonden om wer eens ons verhaal te plaatsen op het Blog.

Wij zijn namelijk op vakantie geweest naar Spanje, dat is een heel eind rijden nog verder dan Tsjechie en wel wat warmer, zeker als je in de winter in Tsjechie geweest bent. Spanje is een mooi land dat zag ik gelijk al toen we bij de grens aan kwamen met die bergen, nu blijken dat de pyreneeën te zijn. waar wij dus vandaan komen zo gezegd. We hadden een mooie ruime plek op de camping en Ivy en ik konden dan ook lekker ruim liggen om de caravan heen, meestal lag Ivy onder de sleurhut maar dat gaf niet zei de baas, lekker koel voor haar. Op ons laantje stonden ook fransen met van die kleine witte hondjes, daar hebben wij niks mee en zeker niet als ze frans spreken. Dat blaffen klinkt heel kefferig. Dus moesten wij dan wel even terug blaffen zoals het hoort. Ook zijn wij naar Barca (barcelona) geweest en hebben op de Rambla gelopen, dat is een hele lange straat met rare standbeelden die af en toe bewegen En als ze dan bewegen dan schrikken wi,j de mensen lol tot ze horen hoe hard wij blaffen tegen zo'n standbeeld. We hebben veel vriendjes gemaakt met andere honden en spaanse mensen ook, er word gezegd dat de spanjaarden niet van honden houden, nou wij hebben menig aai-moment en foto-moment mee gemaakt. Sommige mensen doen dat stiekum en andere mensen vragen dat netjes, wat dan altijd mag. Toen we op de Rambla lipen zagen we mensen lopen die een konijn bij zich hadden in een doorzichtige plastic draagtas, dat was zo raar tot we een winkeltje tegen kwamen met konijnen, vissen en andere dieren die je in een draagtas meekreeg. In Spanje is het verboden voor honden om op het strand te komen, waarvoor weet ik niet want toen wij illegaal toch op het strand waren was het "hondeweer"zoals de baas zei en geen mens te vinden. Lekker door de branding lopen en springen dat was wel spannend de eerste keer maar het wend snel hoor. Ik zal wat foto's plaatsen en dan kunnen julie zien dat wij het wel naar ons zin hebben gehad.IMG_7981.JPG

IMG_8016.JPGIMG_7985.JPGIMG_8002.JPG

IMG_8058.JPGIMG_8059.JPGIMG_8118.JPG

 

 

 

 

 

 

 

16:33 Gepost door Poot van Izar | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Daarom was het hier zo lang stil, ben blij dat jullie terug zijn. Jullie zijn blijkbaar zeer braaf geweest op vakantie. Knuffel van ons. Daag.

Gepost door: Anne | 24-06-11

Hoi zusje en broer !
Blij nog eens iets van jullie te horen en blij te horen en te zien (foto's) dat jullie een
prettige vakantie hadden. Ik kan me best voorstellen dat jullie die Frans sprekende keffers eens laten horen hebben hoe een échte hond blaft ! Bij ons hier, in de omgeving van Brussel, ligt dat trouwens wel wat gevoelig, zelfs bij de mensen, die daardoor niet meer akkoord geraken... Gelukkig voor jullie heeft men daar in Nederland geen last van !
Groeten van jullie broer Igor, zijn naaste medewerker Boris en natuurlijk ook van
de baasjes

Gepost door: Broer Igor | 24-06-11

Hallo Anne leuk dat je ons altijd volgt. En broer Igor jouw commentaren vinden wij altijd leuk om te lezen..

Gepost door: Izar | 25-06-11

De commentaren zijn gesloten.