22-08-11

Leipzig sieger 2011 BOB en Duits kampioen.

Vrijdag ben ik met de baasjes met de auto nar Leipzig gegaan, eerst wist ik niet wat we gingen doen met de auto maar toen we op de camping waren had ik het wel door. Er waren veel hondjes opde caping dus was het een gezellige boel met blaffen (uitwisselen van ervaringen) over en weer. S'avonds hebben we een lekkere wandeling gemaakt langs het water en daarna lekker het hutje in om te slapen. De volgende morgen hebben we weer een lekkere wandeling gemaakt en ontbeten voor we naar de show gingen. Bij de show aangekomen hebben we bij de clubkraam mijn nummer op gehaald, dat gaat daar zo. even gezellig op je gemak binnen lopen en dan pas naar de ring. Veel minder stress. Zaterdag was er  Anuk von der Felsenbrucke die heb ik verleden jaar daar ook ontmoet net als Guerrino of Reckhems castle die onder tussen een champ was geworden net als Anuk. Alleen stond Guerrino in de ereklasse. Zaterdag werd ik 1Exl  in mijn klasse en met de reuen werd ik 2e met reserve CAC. maar omdat Anuk al kampioen was kreeg ik de CAC zodat ik duits kampioen werd. Na de show hebben we nog lekker wat gespeeld en gepraat met de bazen. Terug op de camping gewoon ff lekker liggen lekker niks doen. Zondag was de grote dag, de internationale show de Leipzig sieger. Met als keurmeester Mira Gehring. Ik heb daar 1excellent gekregen en ook nog het CACIB en uiteindelijk stond ik tegenover mijn vriendin Jenna (wonderwhite's Juniper Lee) en werd ik de BOB en Jenna de BOS. na de show hebben de bazen er lekker een pint genomen en lekker buiten in het zonnetje gezeten. En Jenna en ik mochten spelen.Bij de groepskeuring niks gewonnen natuurlijk(ik ben WIT) maar wel een lekkere zak eten en een fles bubbels voor de baas.

IMG_8182.JPGIMG_8199.JPGAndre2.jpg

 

 

 

21:12 Gepost door Poot van Izar | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Superrrrr gefeliciteerd met de fantastische uitslagen. Wij zijn hier apetrots op jou.

Gepost door: liesbeth | 22-08-11

Hoi kampioenenbroer !
We hadden hier 's avonds laat al je laatste blogaanpassing gezien en baasje dacht 's anderendaags zijn commentaar te posten. Maar baasje wordt al wat ouder en vergat het dan...
Maar beter laat dan nooit ! Dus om te beginnen : nog eens proficiat, broer Leipzig-Sieger en Duits kampioen !!! ik vind het echt tof dat ik fier kan zijn op zo'n succesvolle broer en ik kan me best voorstellen dat zusje Ivy al even fier is !!! Leuk is ook dat je het daar blijkbaar erg naar je zin had !
Hier is natuurlijk ook groot nieuws : ik had nog altijd héél veel verdriet om Borisje... en nu kreeg ik hier een piepklein Pyr-pupje dat luistert (nou ja...) naar de naam Raisa. Het is echt een schat van een knuffel, ook al maakte ze de eerste nachten wat kabaal in haar bench, zodat ik 's morgens soms wat
slaap tekort kwam. Gelukkig is het een echte speelvogel : we spelen nu veel en 's nachts is ze nu ook heel moe en dus slaapt ze als een (witte) roos.
Groetjes van Raisa en Igor, en natuuuuuuurlijk ook van de baasjes !

Gepost door: Broer Izar | 26-08-11

De commentaren zijn gesloten.