29-07-12

Pinksterweekend

Ja ik weet dat is al even geleden, maar door veel werk van baas en gedoe was het er nog niet van gekomen om iets te plaatsen.

Pinksterweekend dus, toen ben ik met mijn baasjes naar Jenna geweest om eens persoonlijk te gezien hoe het met mijn kroost ging.

Zaterdags zijn we via Zalika (Danielle Kalshoven) in Loerbeek waar we Ivy hebben afgezet omdat ze niet mee kon naar mijn kleintjes, in de middag aangekomen na een kleine file omdat er weer zo nodig 2 auto's op elkaar moesten rijden. Aangekomen werden we heel hartelijk ontvangen met kussen en knuffels waarna het drinken en de hapjes op tafel kwamen. Jenna kwam mij ook gelijk te gemoet en nadat ook wij uitgebreid hadden geknuffeld en ik dacht dat ik gelijk weer mocht. IMG_8943.JPGwas het tijd om een eerste blik op de pups te werpen. Nou chapeau voor mama Jenna en Helga en Bernhard. Zo goed als ze al gegroeid waren en zo mooi ook. Ik wist wel dat pups mooi en leuk waren maar zo moooi als ze toch een beetje van je zelf zijn.  ik ben dan ook een hele trotse vader hoor. 8 puppies 4 meisjes en 4 jongens met alles erop en eraan. de kleintjes groeien echt als kool zo groot zijn ze al zeg. De baasjes en ik gingen wel om het uur naar de pups knuffelen en aaien je krijgt er gaan genoeg van zo leuk. De baas heeft een fotoalbum gemaakt waar de foto's instaan. S'avonds heerlijk gegeten Bernhard is een meester in BBqen dus heerlijk vlees met salades stonden er op tafel. Later met de baasjes nog even heerlijk gaan wandelen door  het dorp waar Jenna woont.  Het huis heeft een hele grote logeerverdieping waar we ruim met zijn alle hebben kunnen lsapen, wel jammer dat ik niet bij Jenna mocht slapen, maar ik heb gehoord dat dat wel een keer in de planning is.

De volgende dag kregen Helga en Bernhard visite van mensen die een pup kwamen uitzoeken, en die ook wel nieuwsgierig naar mij waren. Ze hadden heerlijke Rabarbertaart bij zich waar alleen de grote baas zich aanwaagde omdat de dames niet van rabarber houden. nou de baas zei dat het heerlijk was en kreeg nog een stuk. De nieuwe baasjes van het reutje hebben nr5 Ferro uitgezocht. Een heerlijk rustig joch dat het bij hun heerlijk naar zijn zin gaat hebben. Met het Avondeten had Helga een typisch Beiers gerecht gemaakt met stoofvlees. De baas heeft wel 3 keer opgeschept ik wist niet dat hij zoveel kon eten zeg. En de baas zegt altijd dat ik geen mensen eten krijg, maar nadat hij eindelijk klaar was eten kreeg ik toch nog iets toe geschoven. Ook de dochters van Helga en Bernhard waren nog langs geweest om kennis te maken. al met al hebben wij een heerlijk weekend gehad. De hartelijkheid en vriendelijkheid van deze mensen is zo fijn dat het bijna thuis komen is.

Nadat we weer naar huis zijn gegaan hebben we Ivy weer op gehaald en onder het genot van een heerlijk bord Donner kebab hebben we honderd uit verteld over de kleintjes van mij.

Een heerlijk weekend wat zeker de moeite waard is voor nog een keer.

 

Op de website van Jenna onder het kopje Welpen staan foto's van de pups.

Album

 

13:12 Gepost door Poot van Izar | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hoi broer !

Toen de baasjes een uurtje geleden aan tafel zaten vroeg baasje Piet me nog "en hoe zou het zijn met broer Izar en zijn puppies : het duurt zolang voor we er nog iets van vernemen...").
Na het eten ging hij dan eens op je blog kijken, en ja, er was veel én goed nieuws !
Leuk dat jullie daar zo'n prettig weekendje hadden en super dat je kindjes het zo goed doen ! En wat zien ze er prachtig uit, spijtig dat het (nog ?) niet lukt om de foto's in het album te bekijken (bij de andere albums lukt het wel, misschien moet baasje nog iets aanpassen ?).
Blijkbaar mag je (gelukzak !!!!) ook weeral uitkijken naar een privé-onderonsje met Jenna...
De baasjes (en wij ook natuurlijk !) vonden het ook leuk te vernemen dat baasje blijkbaar in heel goede gezondheid verkeert, voortgaand op zijn eersteklas-eetlust !
Wij stellen het hier ook opperbest en mijn schatje Raisa, die op 20 juni haar eerste verjaardag vierde, groeide uit tot een knappe en aantrekkelijke teef, alleen spijtig dat ze niet zo erg gesteld is op de "avances" die ik maak... ik begin me af te vragen of het misschien een "nonnetje" gaat worden...

Groetjes en dikke knuffels van ons allemaal voor jullie allemaal !

Broer Igor

Gepost door: Piet Van Wanseele | 01-08-12

De commentaren zijn gesloten.